Munka kiszervezés? Igen!

A versenyképesség fenntartásának ma elengedhetetlen feltétele a hatékonyság, a rugalmasság, a megbízhatóság és a profitabilitás javítása. Az outsourcing megoldások segítségével egyre több vállalat éri el, hogy a bizonytalan, változó piaci környezetben is biztosítsa a kiszámítható, nyereséges működését.

A folyamatok különböző helyszínek közötti mozgatása elsőre talán nehéz feladatnak tűnik, de a költségelőnyök miatt megéri a fáradságot. A legtöbb cég esetében, különösen változó piaci körülmények között érdemes legalább évente megvizsgálni, hogy hogyan működik gazdaságosabban és összességében hatékonyabban a termelés és az egyes részfeladatok. Hiszen nem biztos, hogy házon belül megoldva optimálisabb megoldani egy-egy folyamatot, mint versenyeztetés után külső szolgáltató által.

A kiszervezés egyik legfőbb előnye a felelősség átruházása, hiszen az ügyfél átruházza az elvárt minőség és eredményesség reményében a felelősségét a szolgáltatóra, aki a hosszú távú eredményes munka reményében mindent elkövet a minőségi szolgáltatás és a pontos határidők betartása érdekében.

Egyre növekszik a nyomás a gyártó szektorban, a kifogástalan munka és a gyorsaság alapvető elvárás. Versenyelőnyét csak az tudja megőrizni, aki képes lépést tartani. Azonban a termékek egyre növekvő összetettsége és a folyamatosan változó gazdasági körülmények arra kényszerítik a gyártókat, hogy egyre inkább növeljék hatékonyságukat. A jelenlegi ipari környezetben a vállalatok jelentős kihívásokkal néznek szembe, egyre nehezebb feladat a gyártási folyamataik optimalizálása.

Levesszük a terhet a válláról

A megmunkálási és a gyártási folyamatot tovább lassítja a szerszámigény és a speciális elvárások kielégítésének megoldása. A legtöbb gyár azonban kapacitáshiánnyal, helyhiánnyal és munkaerőhiánnyal küzd, de továbbra is elvárás feléjük, hogy fenntartsák versenyképességüket és nyereséget termeljenek.

Annak érdekében, hogy képesek legyenek a megnövekedett komplexitás ellenére a megfelelő minőséget biztosítani, gyorsabb előállítási időre van szükség, hogy rövidebb piacra kerülési időt érhessenek el.

Sokak számára megoldhatatlan a kapacitásbővítéssel járó fejlesztések és beruházások megvalósítása, ezért célszerű a kiszervezés mellett dönteni.

Az Ungwire Kft. számára a legfontosabb a vevőkövetelmények kielégítése, a hibátlan gyártás és szállítás a lehető legrövidebb határidővel.

 

Kik vagyunk?

A Ford és a Volvo beszállítói vagyunk, magyar cégként ukrán telephelyen végezzük tevékenységünket. A közel tíz éve állandó megrendelői körünk is azt bizonyítja, hogy képesek vagyunk tartani az általunk vállalt határidőket és a megfelelő időben szállítani a gyártáshoz szükséges alkatrészeket.  Üzemünket a legmodernebb gépesített technológiával szereltük fel, ezért gyártástechnológiánk világszínvonalú. Vevőink minden esetben időben kapják meg megrendelésüket, így járulunk hozzá hatékonyan partnereink értékteremtő termelési folyamataihoz.

Csak 12 óra

Az Ungwire Kft. telephelye a magyar határhoz közel, Ungváron, Budapesttől mindössze 3,5 óra távolságra található. A területi közelség és a tíz éve működtetett logisztikai folyamatok járulnak hozzá az áru gyors mozgatásához, ami azt jelenti, hogy a két ország között maximum 12 óra alatt fordul meg az áru. 650 munkavállalót foglalkoztatunk üzemünkben, annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a magas szintű teljesítményt, precizitást és gyorsaságot.